Report: Transformers films krijgen complete reboot

Transformers TLK Paramount

De Transformers franchise is één van de meest populaire filmreeksen aller tijden, daar zal niemand over in discussie gaan. De franchise krijgt zelfs een Bumblebee spin-off eind dit jaar. Maar een nieuw report geeft aan dat Paramount nog meer plannen heeft.

Transformer World is de eerste die met dit gerucht komt. Speelgoedmaker Hasbro heeft onthuld dat de de serie een complete reset krijgt. In een nieuw contract tussen Paramount en Hasbro is afgesproken dat de speelgoedmaker een groter aandeel zal krijgen vanaf dit moment. Hasbro zal zelfs groen licht gaan geven over toekomstige films. Op dit moment staan er nog geen officiële releases gepland na Bumblebee.

Hasbro kondigde in 2015 al aan dat er nog minimaal vier films uitgepompt zullen worden, en dat er een speciale ”writers room” gemaakt is voor deze projecten. Paramount kondigde hierbij ook aan dat de zesde daadwerkelijke Transformers film in 2019 zal verschijnen, maar dit lijkt niet langer de planning te zijn.

Transformers Bumblebee Hasbro Paramount

The Last Knight haalde wereldwijd ongeveer 605 miljoen Dollar op. Dit was minder dan het geplande 1.1 biljoen, dit is wat de Age of Extinction in 2014 ophaalde. Geen enkele titel heeft het beter gedaan dan de eerste, die in 2007 op het witte doek verscheen. Bumblebee zal vanaf 21 december 2018 te zien zijn in alle bioscopen. De spin-off zal Hailee Steinfeld (zangeres) en John Cena (Van de memes) introduceren als hoofdrolspelers. De directie ligt in de handen van Travis Knight, bekend van Kubo and the Two Strings, die erg succesvol was. Op een afbeelding na, weten wij nog niks over deze film. Een trailer zal snel genoeg naar het licht komen.

Heb jij al zin in Bumblebee? Vind jij dat de reeks een complete reset moet krijgen? Laat ons weten wat jouw mening is in de reacties hier beneden.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek