Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Resident Evil 7 DLC onthuld, komt binnenkort

Resident Evil 7 DLC

Resident Evil 7 releasde vandaag. Capcom maakte goed gebruik van de gelegenheid en onthulde alvast enkele details over de DLC die spelers binnenkort kunnen kopen. Capcom heeft echter een timed exclusive deal met Sony dus de DLC zal voor korte tijd alleen beschikbaar zijn voor PS4 spelers.

Banned Footage Vol. 1, zoals de DLC heet, zal op 31 januari op de PS4 verschijnen. Op 21 februari zal de DLC te downloaden zijn op de Xbox One en PC. Banned Footage Vol. 1 maakt deel uit van de season pass. De DLC kan ook apart gekocht worden.

Banned Footage Vol. 1 introduceert twee nieuwe scenario’s om door te spelen. Daarbij komt dan ook een “Ethan Must Die”mode. Capcom gaf voor de content korte omschrijvingen.

Resident Evil 7 DLC

Bedroom Scenario zal de speler in een afgesloten kamer plaatsen. De bedoeling is dat je weet te ontsnappen uit de kamer zonder dat Marguerite Baker doorheeft dat je uit bed bent geweest. In de Nightmare scenaro zal je waves van vijanden moeten verslaan om te overleven tot de ochtend. De nieuwe mode wordt beschreven als ontzettend moeilijk. Deze mode staat geheel los van het verhaal en de tapes die je kunt vinden. De mode ondersteunt dan ook geen PSVR.

Banned Footage Vol. 2 zal ook weer 2 scenario’s bevatten. In 21 Scenario zul je meedoen aan een dodelijk gokspel dat beheerd wordt door Lucas baker. Hier zal dan ook letterlijk je leven (en ledematen) op het spel staan. In de Daughters Scenario zal de speler te zien krijgen hoe het leven van de Baker family eruit zag voor de gebeurtenissen van Resident Evil 7. De nieuwe mode van de tweede DLC heeft een meer komische toon. In Jack’s 55th Birthday zul je onder tijdsdruk moeten zorgen dat je Jack flinke ladingen aan eten voert. Ook deze mode ondersteunt PSVR niet.  Banned Footage Vol. 2 komt op 14 februari uit op de PS4 en op 21 februari voor Xbox One en PC. Ook deze is onderdeel van de Season Pass.

Capcom greep de gelegenheid om nogmaals te benadrukken dat Resident Evil 7 4K support op PS4 PRo. Daarnaast HDR ondersteuning op PS4 en Xbox One. Voor PC spelers zijn er vele mogelijkheden om de opties te tweaken. De eerdere geruchten over de gratis DLC “Not a Hero” werden niet in de aankondiging genoemd.

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek