Resident Evil 7 Not A Hero Gameplay Trailer

Resident Evil

Op Twitter is een gameplay trailer van de Resident Evil 7 Not A Hero DLC geplaatst. De gratis DLC kan vanaf 12 december gespeeld worden. 

De DLC Not A Hero van Resident Evil 7 is eerder dit jaar uitgesteld, maar iets meer dan een week geleden is de nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Vandaag brengt Capcom ons via Twitter de eerste gameplay trailer. De gameplay trailer was als eerste getoond op de Sony Tokyo Game Show en is vandaag voor het eerst te zien voor de rest van de wereld. De Not A Hero DLC kan vanaf 12 december gratis gespeeld worden door iedereen die de game in bezit heeft. De DLC keert terug naar een oud bekend personage Chris Redfield. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van Resident Evil 7 en de gameplay bestaat uit het lopen door tunnels en het doden van monsters.

Meer nieuwe content

Het is vanaf 12 december niet alleen mogelijk om Not A Hero te gaan spelen. Tegelijkertijd wordt ook de DLC-add on End of Zoe toegevoegd. End of Zoe is een minigame waarin verduidelijkt wordt wat er met Zoe is gebeurd na het verhaal van de originele game. De End of Zoe DLC is jammer genoeg niet gratis, maar onderdeel van de Season Pass of los te koop.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek