Resident Evil 7 valt onder Microsoft’s Play Anywhere programma

Resident Evil Plpay Anywhere

Resident Evil 7 zal deel uit maken van Microsoft’s Play Anywhere programma. Dit laat Phil Spencer, Head of Xbox weten via zij Twitter account. Zodra je de game koopt via de Windows 10 Store kun je de game ook spelen op je Xbox One en vice versa.

Dit is de eerste keer dat we een Play Anywhere titel zien die niet tot de First Party games behoord van Microsoft. Het is dus zeer voornamelijk dat met Resident Evil 7 een start wordt gemaakt hiermee.

Microsoft’s Play Anywhere programma houdt simpelweg in dat de games die binnen het programma verkrijgbaar zijn te spelen zijn op Windows 10 pc’s en de Xbox One console. Je hoeft de game dan ook maar één keer te kopen. Zodra je de game hebt aangeschaft op een van de platformen kun je op beide spelen met dezelfde save files. Dit geldt echter niet voor de Steam versie van de game!

Maak jij al gebruik van het Play Anywhere programma van Microsoft? Laat weten wat jouw ervaringen zijn tot nu toe.

Resident Evil 7 Biohazard verschijnt 24 januari voor PC, Playstation 4 en Xbox One.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek