Resident Evil: The Final Chapter 360 trailer

Resident Evil: The Final Chapter

Sony heeft een interactieve promo voor Resident Evil: The Final Chapter uitgebracht, de film zal later deze maand verschijnen. Wat wordt beschreven als een meeslepende 360-graden trailer neemt dit de kijkers mee naar een ”killing floor” in de Hive. Dit is een verlaten laboratorium van de Umbrella Corporation beneden de straten van Raccoon City.

Je kan met de cursor of door met je telefoon te slepen de video volledig ronddraaien. Dit zal zorgen voor wat schrikmomentjes en een mooi uitzicht met een boel hangende lijken! De film zal 27 januari verschijnen op het witte doek. Milla Jovovich keert terug als Alice in deze Paul W.S. Anderson film. De nieuwe Resident Evil game, alweer het zevende deel, komt drie dagen voor deze film uit op 24 januari.

Ga jij de film zien en/of de game halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek