Retailer lekt Red Dead Redemption 2 release date

Het geheimhouden van details omtrent video games die nog moeten uitkomen blijkt heel moeilijk te zijn. Er is een datum vrijgegeven die vermoedelijk de releasedatum moet voorstellen van Red Dead Redemption 2. Of het waar is, moet nog blijken.

Het is tegenwoordig niet per se meer je eigen fout als er details op straat komen te liggen die iets verklappen omtrent jouw nieuwe game of console. Retailers, en andere vertrouwelijke bronnen, hebben er vaak een handje aan om ‘per ongeluk’ dingen te verklappen die eigenlijk nog even geheim moesten blijven.

rdr2 release date

Littlewoods, een kleine Britse online winkel heeft de datum 2 oktober 2017 gegeven als bezorgdatum voor pre-orders van Red Dead Redemption 2. Het zou zomaar kunnen zijn dat deze online winkel per ongeluk de (voorlopige) release datum heeft gelekt. Of het werkelijk de release datum is, moet nog blijken. Het kan natuurlijk ook een foutje of een placeholder zijn.

Opmerkelijk is wel dat oktober voldoet aan de enige aanwijzing die we hebben als het gaat om de verschijning van Red Dead Redemption 2. Namelijk: Herfst 2017. Een ander aandachtspuntje is dat 2 oktober op een maandag valt en dit een prima dag is om een AAA titel het Wilde Westen in te lanceren.

Red Dead Redemption 2 verschijnt dit najaar voor de Playstation 4 en Xbox One. Playstation 4 spelers zullen extra content eerder ontvangen dan Xbox One spelers. Sony heeft een deal gesloten met Rockstar die daar voor zorgt.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek