Revelation Online closed beta begint vandaag

Revelation Online Beta

We hebben het een tijdje geleden gehad over Revelation Online, een nieuwe Oosterse MMORPG die naar het Westen komt. De closed beta zou eigenlijk de 25e afgelopen maand begonnen zijn maar werd al gauw uitgesteld. Laten we hopen dat de korte vertraging zorgt voor een soepelere en fijnere tijd in de beta!

De publisher van Revelation Online is My.com, onder andere bekend van Skyforge en Allods Online. De publishers hebben gisteren een nieuwe functie aangekondigd die tijdens de beta gebruikt kan worden voor het streamen en screenshots maken van de game op een simpele manier. Bekijk hier hoe je dat precies doet.

Revelation Online Beta

Om de closed beta te kunnen spelen heb je een Founder Pack nodig, de game is waarschijnlijk buy-to-play wat hopelijk net als bij Guild Wars 2 en andere B2P games ook zal zorgen voor goede content. Je kunt je natuurlijk ook op geluk inschrijven voor de game. Founder Packs komen in verschillende prijs-ranges. Elke Pack geeft je toegang tot alle beta tests. Je hebt een €15,99, een €53,99 en een €79,99 pakket.

Mocht je nu de aankondiging volledig gemist hebben en dus ook de geweldige trailer niet hebben gezien, bekijk deze dan hier beneden:

De game biedt een boel variatie aan content zoals:

  • Raids, Dungeons & World Bosses
  • Flying
  • Een grote open wereld zonder laadschermen
  • Een story-gedreven gameplay tot zekere hoogte
  • Een grote range aan PvP modes: Castle Sieges, PK, Arena, Aerial Combat en meer
  • Zes classes: Gunslinger, Blademaster, Spiritshaper, Vanguard, Swordmage en Occulist
  • Veel social options zoals het relationship systeem en meer
  • Veel guild content inclusief een aantal coole 50-player guild mounts
  • 3 verschillende control styles: Lock-On Target, Click-To-Move en Free Aiming (Action Combat)

Dit is een verkleine versie van de opties die de game bied, als je de uitgebreidere versie wilt lezen kun je dit op de website van My doen, vol met video’s en meer! Kijk jij uit naar de game en ga je de beta spelen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek