rFactor in de uitverkoop

Ben je al een tijdje opzoek naar een race simulator die realistisch is met het afstellen van wagens. En waarbij je ook nog eens in meerdere seizoenen in de Formule 1 kunt rijden. Of wil je je carrière opbouwen zoals Max Verstappen dat doet? Dan is rFactor de game die je moet hebben. Ook al is de game alweer 10 jaar oud, er worden nog altijd nieuwe modificaties en updates voor de game uitgebracht.

Eerlijk is eerlijk de simulator is in 2005 uitgebracht door ISI. Door vele werd de game in die tijd gezien als grote concurrent voor F1Challenge 99-02, het race spel van dat moment, met vele modificaties en updates die door modders naar buiten werden gebracht. Echter flopte het spel in de eerste twee jaren van haar bestaan. Vooral het ontbreken van driver arms en het missen van een realistisch weer schema, zorgde er voor dat vele naar de winkel rende om als nog een van de laatste kopieën van F1C te bemachtigen. Een spel dat in 2003 al in de winkel te koop was.

Waarom zou je tien jaar later dan alsnog overstag gaan om rFactor aan te schaffen. Je hebt immers games als rFactor 2, Assetto Corsa, CARS. Simpel voor het spel zijn inmiddels vele mods beschikbaar en er bestaat nog altijd een grote online liefhebbers van rFactor die wekelijks leagues organiseren. En de belangrijkste reden natuurlijk is dat het spel momenteel maar vijf euro kost via “Bundlestars”.

Om je een klein overzicht te geven van de vele autosport categorieën, met vele seizoenen, die je kunt downloaden hoop ik dat je inziet waarom rFactor nog steeds populair is en de moeite waard om aan te schaffen.
Formule 1, Formule 3, Formule Ford, Formule Renault, Rally Racing, Nascar, IndyCar, Champcar, V8 Supercars, DTM, WTCC, Le-mans en noem ze maar op.
Het spel is via de onderstaande link te koop voor €4,93 en draait gegarandeerd op je PC of Laptop.
http://www.bundlestars.com/all-bundles/killer-bundle-5/

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek