RIGS Mechanized Combat League Launch trailer

Playstation VR verschijnt vandaag. Dit gaat gepaard met een hele reutemeteut aan VR titels. Een van deze titels is de Playstation VR exlcusive RIGS, ontwikkeld door Guerrilla Games Cambridge.

RIGS is een First-Person sport shooter. Vergelijk het maar met Basketball, alleen dan met mensen in robotpakken en allerlei te gekke wapens. Jouw doel is vervolgens om als team, of alleen je omhoog te knallen in de leaderboards om vervolgens de RIGS MCL trofee in de wacht te slepen.

RIGS lijkt tot nu toe een van de meest succesvolle VR games te worden omdat het daadwerkelijk elementen bevat die je aan de gang houden in tegenstelling tot een rollercoaster games die eigenlijk bedoeld zijn om je te laten ervaren hoe het is om een VR bril te hebben. Ja.. Job Simulator ziet er inderdaad ook heel erg vermakelijk uit. Maar ik denk dat menig persoon na drie keer zijn complete bureau verbouwd te hebben hier wel op uitgekeken is.

Wil je weten welke games er allemaal verkrijgbaar zijn vanaf nu voor de Playstation VR? Bekijk dan hier alle games die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn en welke games de aankomende periode verkrijgbaar zullen zijn.

Wij zijn benieuwd of deze game inderdaad zijn verwachtingen waar gaat maken, maar hier mogen we vanaf nu eindelijk achter gaan komen. Ga jij de PSVR in huis halen? Zo ja, RIGS ook?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek