Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  14 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Rise of the Tomb Raider eind Januari beschikbaar!

Square Enix heeft laten weten dat Rise of the Tomb Raider op 28 januari beschikbaar zal zijn voor Steam en Windows 10. De pre-order is wel nu al beschikbaar. De game is al een tijdje beschikbaar voor de Xbox, maar zal nu ook op andere platformen gaan verschijnen aangezien het een timed-exclusive van de Xbox One en 360 was.

Na de ontdekking van een oeroud mysterie moet Lara door de meest gevaarlijke en afgelegen gebieden van Siberië trekken, om het geheim van de onsterfelijkheid te ontdekken voor een mysterieuze en gevaarlijke organisatie genaamd Trinity dat doet. Lara zal alles uit de kast moeten halen om nieuwe vriendschappen te vormen, en uiteindelijk haar rol als de Tomb Raider te accepteren. Het spel zou vol geweldige actie-momenten moeten zitten, en natuurlijk een flink deel gevaarlijke ruïnes om doorheen te klimmen.

De PC versie van Rise of the Tomb Raider zal via Steam, de Windows Store, Amazon, de Square Enix online store en natuurlijk via daadwerkelijke winkels te verkrijgen zijn. De normale versie van het spel kost €60, en de Digital Deluxe editie kost €90. Hierbij komt een Season Pass, voor toegang tot bijna alle toekomstige en huidige DLC.

Ook is er een Collector’s Edition beschikbaar, die samen met alle content van de Digital Deluxe edition, een 12-inch beeldje van Lara zelf, en replica’s van Lara’s in-game dagboek en ketting. Het spel komt hierbij ook in een metalen case in plaats van de standaard plastic. Deze editie van het spel is alleen verkrijgbaar in Square Enix’s online store, voor €150.
PC - RotTR
Tomb Raider is natuurlijk een lang-lopende serie, maar met de vernieuwde versie werd in 2013 de franchise nieuw leven in geblazen. Als huidige reviews en commentaren te geloven zijn, zal dit lid van de franchise ook absoluut niet teleur stellen. Rise of the Tomb Raider heeft immers nu al meedere nominaties voor Beste Actie/Avontuur game, onder andere bij The Game Awards.
Een hoop mensen waren enthousiast over Tomb Raider in 2013, en het is erg fijn om te kunnen aankondigen dat dat ook in 2016 geoorloofd lijkt te zijn!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Lamenotcool

ICT-Student in Eindhoven en part-time gamer. Ik ben vooral een groot fan van RPG's, met Dark Souls als voornaamste IP. Dark Souls 3 screenshot Hier en daar speel ik ook wel eens graag een FPS, maar van strategy-stijl games (en dan vooral tower defense) ben ik niet te spreken. Mocht je een keer een aanbeveling hebben voor een mooie hardcore-RPG, laat het even weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Zeettoxype
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Goof001
Profielfoto van dglavimans
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93