Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  7 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Rise of The Tomb Raider naar PS4 op 11 oktober

rise of the tomb raider ps4

Rise of The Tomb Raider zal Lara Croft op 11 oktober naar de Playstation brengen. Dit zal gepaard gaan met een “20 Year Celebration Edition”. Daarnaast zal de game Playstation VR support hebben voor een missie die wordt toegevoegd aan de game in deze speciale editie.

De Playstation 4 versie zal de Bloed Ties chapter meegeleverd krijgen, samen met alle voorgaande DLC, outfits, extra’s, en expeditie cards die zijn uitgekomen op de PC en Xbox One. Ook de limited edition artbook zal hierbij inbegrepen zijn.

Alle bovengenoemde items zijn ook gratis te downloaden voor PC en Xbox One voor spelers die de season pass hebben gekocht. Echter hebben zij geen VR ondersteuning voor de Blood Ties chapter. Dit heeft de Playstation versie wel.

rise of the tomb raider

In de Blood Ties DLC ga jij Croft’s Manor ontdekken en het verdedigen tegen zombie invasies in Lara’s nachtmerrie. In de ‘Nightmare’ mode kun jij je Call of Duty zombie-killing skills gebruiken om Croft’s Manor te bevrijden van al het kwaad. Deze mode kun je steeds opnieuw spelen, en zelfs in first person beleven met Playstation VR.

In de nieuwe co-op Endurance mode kan jij samen met een vriend jullie survival skills testen. Voedsel geeft je levens terug, vuur maken kost brandstof, en alle resources moet je zelf zoeken, of maken.

“Two players must team up to survive the harsh elements by day, as well as lethal threats from enemies by night. Fire takes fuel, food restores health, and every resource must be hunted, collected, or crafted. Battle to the top of the leaderboards, as others try to beat your longest survival run.”

Het is zelfs mogelijk om als Lara te spelen in de stijl zoals ze er voor het eerst in 1996 uit zag! Dit allemaal zal inbegrepen zijn in de 20 Year Celebration Edition. Er is dus geen season pass optie voor Playstation 4 spelers.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek