Rocket League: Back to the Future

Rocket League Banner

Binnenkort kan je ook in Rocket League terug in de toekomst. De wereldberoemde DeLorean Time Machine zal officieel als Battle-Car aangeboden worden voor Rocket League vanaf 21 oktober. Heel toevallig is deze datum natuurlijk niet! Toch?

De ontwikkelaars van Rocket League lieten weten dat ze zelfs voordat Rocket League uit kwam al plannen hadden om deze auto in het spel te stoppen. Dit was één van hun wensen, naast het hebben van een hit game. Deze twee wensen waarmaken binnen slechts één jaar is een droom die uit komt voor de ontwikkelaars bij Psyonix.

“Truth be told, we used to fantasize and joke about having the DeLorean Time Machine in our game months before it even came out. We were all such huge Back to the Future fans here at Psyonix, that it was one of the few “Holy Grails” we had hoped for besides having a hit game. – Psyonix”

BTTF

Hopelijk zal je de Delorean Time Machine niet snel vergeten, de makers hebben namelijk veel moeite gestoken aan het perfectioneren van de look van deze wagen in de stijl van Rocket League. Zo zullen bijvoorbeeld de wielen inklappen en laat je een mooi spoor van vuur achter.

Zijn er Back to the Future fans die niet kunnen wachten op deze DLC? Laat het weten in de reacties!

De Back to the Future Car Pack DLC zal vanaf 21 oktober verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4 via de PlayStation Store en voor de PC via de Steam Store, voor $1,99. De prijs in euro zal waarschijnlijk hetzelfde zijn.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek