Cross-platform party support op komst naar Rocket League

Rocket League

De ontwikkelaars van Rocket League, Psyonix, zijn hard aan het werk om dit jaar de cross-platform party support nog te releasen. Dit is bekend gemaakt door een Rocket League support via de officiële twitter pagina.

Indien je Rocket League speelt was je wellicht al een tijdje aan het wachten op de cross-platform party support. In dit geval is dit zeker goed nieuws. Psyonix is hard aan het werk om de cross-platform party support dit jaar nog te kunnen releasen. Dit goede nieuws komt op een mooi moment gezien de game recentelijk ook nog uitgebracht is voor Nintendo Switch.

Momenteel was het spelen met en tegen mensen op andere platforms wel al mogelijk. Echter was er nog geen mogelijkheid om cross-platform te ruilen of een party te maken. Hierdoor hebben spelers geen garantie om met hun vrienden in hetzelfde team te komen. Cross-platform gameplay is al mogelijk op PC, Xbox One en Nintendo Switch. Rocket League is echter ook te spelen op PlayStation 4, maar zij ondersteunen de cross-platform gameplay functie niet. Ontwikkelaar Psyonix heeft al meerdere malen aan Sony gevraagd om hier verandering in te brengen, maar tevergeefs.

Wij kunnen niet wachten op de release van de cross-platform party support. Ervaar jij momenteel problemen met het gebrek hieraan? Laat het ons weten in een reactie!

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek