Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Rocket League is gratis te spelen dit weekend

Rocket League

Rocket League kan dit weekend gratis gespeeld worden op Steam. Voor iedereen die de game nog nooit geprobeerd heeft is dit dus de ideale gelegenheid. En als de game je bevalt, kun je hem ook dit weekend met korting kopen.

Rocket League is dit weekend gratis te spelen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een Steam account. De game zal zo onderhand bij de meeste mensen wel bekend zijn. Maar voor diegene die er nog niet mee bekend zijn komt een korte uitleg. Het doel van Rocket League is om met autootjes een bal in het doel van de tegenstander te schieten. Het is dus een soort van voetbal simulator, maar dan met radiografisch bestuurbare auto’s. Over de jaren heen is de game meerdere keren uitgebreid met nieuwe auto’s en nieuwe gamemodes. Zo zijn er gamemodes toegevoegd die ook andere sporten simuleren zoals iets wat heel erg op volleybal lijkt.

Steam Weekend Deal

Rocket League is dit weekend dus gratis te spelen op Steam, maar dat is niet alles. Naast dat je het spel kan uitproberen, is de game ook met korting te kopen als het je bevalt. Rocket League is namelijk een weekend deal en kan daarom met 30% korting gekocht worden. De korting geldt niet alleen voor de standaard game, maar ook voor de Game of the Year edition. Voor meer informatie over de prijzen van de verschillende Rocket League pakketten die er zijn, kun je terecht op de Steam website.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek