Rocket League is gratis te spelen dit weekend

Rocket League

Rocket League kan dit weekend gratis gespeeld worden op Steam. Voor iedereen die de game nog nooit geprobeerd heeft is dit dus de ideale gelegenheid. En als de game je bevalt, kun je hem ook dit weekend met korting kopen.

Rocket League is dit weekend gratis te spelen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een Steam account. De game zal zo onderhand bij de meeste mensen wel bekend zijn. Maar voor diegene die er nog niet mee bekend zijn komt een korte uitleg. Het doel van Rocket League is om met autootjes een bal in het doel van de tegenstander te schieten. Het is dus een soort van voetbal simulator, maar dan met radiografisch bestuurbare auto’s. Over de jaren heen is de game meerdere keren uitgebreid met nieuwe auto’s en nieuwe gamemodes. Zo zijn er gamemodes toegevoegd die ook andere sporten simuleren zoals iets wat heel erg op volleybal lijkt.

Steam Weekend Deal

Rocket League is dit weekend dus gratis te spelen op Steam, maar dat is niet alles. Naast dat je het spel kan uitproberen, is de game ook met korting te kopen als het je bevalt. Rocket League is namelijk een weekend deal en kan daarom met 30% korting gekocht worden. De korting geldt niet alleen voor de standaard game, maar ook voor de Game of the Year edition. Voor meer informatie over de prijzen van de verschillende Rocket League pakketten die er zijn, kun je terecht op de Steam website.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek