Rocket League krijgt trade system

Rocket League Trade

De volgende Rocket League update zal een Trade-in systeem introduceren. Daarnaast zullen nieuwe Rare en Very Rare items worden toegevoegd. Psyonix maakte de nieuwe features bekend in een blog post waarin ook duidelijk werd dat er op een later tijdstip een trade systeem voor spelers onderling zal komen. Dit zal veel spelers met dubbele items verder helpen.

Niemand wist zeker waarom spelers opeens meerdere exemplaren van het zelfde item kregen maar binnenkort zullen deze geruild kunnen worden. Daarnaast zal het mogelijk worden om de items in te ruilen voor een van een hogere zeldzaamheid. Vijf Uncommon items kunnen ingeruild worden voor een Rare item. Dit zal mogelijk worden in het “Manage Inentory” scherm. Vanaf de juni update zullen de nieuwe features gebruikt kunnen worden.

Rocket League Trade

Painted en Certified items zouden waardevoller kunnen worden wanneer het onderling ruilen van start gaat in Rocket League. Psyonix (developer van de auto voetbal game) heeft uitgelegd dat het inruil systeem is bedacht om spelers van items die zij niet willen af te helpen. Sommige zullen echter de moeite waard zijn om te bewaren voor wanneer de onderlinge ruilen mogelijk zijn omdat mogelijk veel vraag zou kunnen ontstaan voor bepaalde items in bepaalde kleuren.

De juni update zal ook nieuwe Rare en Very Rare items toevoegen. Sommige daarvan zijn geïnspireerd door het “meta” thema van Pysonix. Deze zal later aangekondigd worden. De resterende items zullen onder andere decals en boost trails zijn. Psyonix voegde toe dat er nog een grote onthulling voor de juni update komt. Dat zal waarschijnlijk later deze week worden. Of er meer informatie losgelaten zal worden naast informatie over de “meta” theme is niet bekend. De juni update zal ook painted items bevatten. Dit zijn speciale versies van items in een bepaalde kleur. Daarnaast nog de certified items die bepaalde stats zullen bijhouden.

Recent nieuws onthulde al dat Rocket League nu meer dan 110 miljoen heeft binnengebracht. Meer dan 5 miljoen units zijn verkocht verdeeld over alle platforms. Deze statistieken tellen de gratis downloads van juli 2015 niet. Toen was de game namelijk gratis op PS4 voor alle Plus subscribers.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek