Rocket League krijgt update en Hot Wheels content

Rocket League hot wheels update

Rocket League zal in de nabije toekomst een aantal updates krijgen. Daarbij zal komen dat de game Playstation 4 Pro support zal krijgen. Vanaf volgende week zal de game dankzij een update op 4k met 60fps kunnen runnen. Op de standaard PS4 zal dit 180p met 60fps zijn.

De genoemde resoluties zal voor het grootste gedeelte van de game gelden. Of dat in single-screen of two player split screen is, maakt niet uit. Wanneer spelers split screen met drie of vier spelers spelen dan zal de framerate van 60fps gelden voor de meeste arenas die in dezelfde resolutie zijn. Psyonix zei vorig jaar al bezig te zijn met onderzoek. De developer wou namelijk graag weten of een PS4 Pro patch mogelijk zou zijn. Er werd echter nooit een belofte gemaakt. Games die geen 4K update krijgen kunnen geen gebruik maken van de extra power van de PS4 Pro. De Pro zal echter wel een boost mode feature krijgen die het mogelijk maakt om bepaalde verbeteringen toe te passen. Het zal voornamelijk gaan om het voorkomen van dips in framerate.

Rocket League hot wheels

De update brengt echter meer dan deze verbeteringen. Rocket League zal ook nog een aantal andere verbeteringen krijgen. Het gaat dan om bug fixen en verbeteringen en fixes voor performance problemen. Daarnaast komt er nog een nieuwe player’s choice crate die bestaat uit een aantal items die door de community zijn gekozen.

Ten slotte zullen er nog een hoop items met een Hot Wheels thema worden toegevoegd. Deze kunnen post match verkregen worden. De items zullen gratis zijn. Daarnaast zullen er twee Hot Wheels DLC voertuigen apart verkocht worden. De content komt in de update van 21 februari. Psyonix liet daarbij weten dat dit nog maar één van de vele geplande updates voor Rocket League in 2017 zal zijn. Er wordt dus nog hard gewerkt aan de populaire game.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek