Rocket League krijgt nieuwe DLC: “Chaos Run”

Rocket League

De post-apocalyps is zeker weten in de mode dit jaar en dat is voor Psyonix meer dan genoeg reden om met de volgende Rocket League DLC te komen. De titel van de DLC is genaamd “Chaos Run” en zal een aantal badass goodies bevatten geïnspireerd door het einde van alle beschaafde dingen.

De release van de nieuwe DLC “Chaos Run” zal een groot aantal nieuwe items gaan bevatten om mee rond te stoeien. Zoals altijd zal de betaalde DLC geleverd worden met een gratis nieuwe arena genaamd “Wasteland” (waar kennen we dit toch van?) Wasteland is gebaseerd op een veld met dezelfde naam uit de oorspronkelijke Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Maar hoe is deze arena beter dan alle andere arena’s? Het is fysiek breder gemaakt en alle bekende boost plaatsen zijn aangepast. Zo worden de spelers geprikkeld meer bezig te zijn met hun omgeving in plaats van ingestudeerd boost oprapen. Psyonix heeft laten weten dat dit de eerste van velen ongewone arena ontwerpen zal zijn. Het is de bedoeling dat in 2016 en later nog meer van zulke arena’s aan bod zullen komen.

Wat gaan we verwachten bij deze Rocket League DLC?
– 2 nieuwe Battle-Cars
– 12 nieuwe Decals
– 2 nieuwe verf types
– 2 nieuwe wielen
– 2 nieuwe Rocket Trails
– 3 nieuwe toppers
– 3 Nieuwe antennes
– 5 nieuwe trophies
Zoals jullie kunnen zien word het een behoorlijke update waarbij er genoeg nieuwe items te halen zijn.

Rocket League leeft ook enorm binnen onze community, velen van ons wanen zich regelmatig in de battle arena voor Rocket League. Ben jij ook een fanatieke speler en vind jij het leuk om in teamverband total chaos te veroorzaken in de arena ? Neem dan snel een kijkje op onze teamspeak en dan zien we ons in de arena !

Rocket League DLC “Chaos Run” zal € 3,99 kosten in de steam store. Wanneer de DLC precies uitkomt is nog onduidelijk. Wel heeft Psyonix laten weten dat het begin December zal zijn.

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek