Rocket League Patch 1.05 info

Rocket League Banner

Psyonix heeft enkele nieuwe dingen en veranderingen uitgelicht die er aan gaan komen in Patch 1.05 van Rocket League. Al deze details werden vrijgegeven via het Twitter account van Rocket League. Patch 1.05 heeft echter nog geen officiële release datum, wel wordt deze binnen twee weken verwacht.

Patch 1.05 van Rocket League zal voornamelijk zorgen dat de treiterende problemen opgelost zullen worden, maar buiten dit zullen er ook een aantal nieuwe features aanwezig zijn in deze patch. Zo worden er bijvoorbeeld minimaal twee nieuwe vlaggen toegevoegd. Deze zullen helemaal staan in het thema van Chivalry: Medieval Warfare. Het grappige is dat Chivalry daarentegen ook een aantal Rocket League thema items gaat krijgen.

Rocket League FlagRocket League Flag2

 

Na deze patch zullen spelers de mogelijkheid krijgen om voor een ranked match te zoeken in het scherm dat naar voren komt nadat een game afgelopen is. Spelers hoeven dan dus niet meer op exit te klikken waardoor je weer in een loading screen terecht komt, waarna je pas weer kan gaan zoeken voor een nieuwe match. Ranked Play zal bij ingang van deze patch ook een start maken aan het eerste seizoen.

Patch 1.05 zal een nieuwe interface bieden voor de muziek speler, deze zal je de mogelijkheid bieden om door Rocket League’s muziek te roteren zoals je dat zelf wilt. Het afspelen van muziek zal niet mogelijk worden terwijl je aan het spelen bent omdat dit een veel groter project zal zijn met heftige UI implicaties.

Wat de fixes betreft zal het minder snel voorkomen dat jouw saves “corrupt” zullen zijn; gebruikersnamen van PC spelers zullen niet meer af en toe weergegeven worden als sterretjes voor PlayStation 4 spelers; PC spelers hebben de mogelijkheid om niet meer met PlayStation 4 spelers te spelen, andersom was dit al mogelijk; tekst chat zal niet meer kapot gaan na het gebruiken van “suspend/resume” op de PlayStation 4.

Patch 1.05 heeft nog geen officiële release datum, maar het zal wel binnen twee weken beschikbaar zijn. Wanneer de patch live gaat zal Psyonix de volgende DLC aankondigen welke alweer nieuwe voertuigen zal bevatten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek