Rocket League’s nieuwe DLC

Rocket League

Rocket League is tot nu toe een van de meest gespeelde spellen op elke console. Buiten de aanschaf van de game hoeft de speler niets meer te kopen. Wilt men toch speciale auto’s dan zijn de DLC’s perfect!

De nieuwe Rocket League downloadable content zal een vervolg hebben op de Fast and Furious serie. De laatste add-on die Psyonix beschikbaar maakte voor het autovoetbal spel ging ook al over de filmreeks. Zij maakte in april de Ice Charger uit Fast 8 beschikbaar voor het spel. Dit keer komen er twee nieuwe auto’s bij.

Twee iconische wagens maken een debuut in Rocket League. Namelijk de bekende 1970 Dodge Charger R/T en de 1999 Nissan Skyline GT-R R34.

Beide auto’s komen met een nieuwe set wielen en zes unieke stickers. Elke car pack zal individueel verkocht worden voor een prijs van €2,-. Op 11 oktober zijn deze DLC beschikbaar op elke platform.

Het is toevallig dat deze DLC wordt aangekondigd. Vandaag is namelijk ook de release datum van Fast 9 bekend gemaakt. Deze zal uitkomen in 2020, welke maand is nog niet duidelijk. In de film industrie is er wel een speculatie aan de gang. Misschien kunnen we op korte termijn een spin-off verwachten waarin The Rock (Officer Hobbs) en Jason Statham (Deckard Shaw) centraal staan.

Kijk jij uit naar deze Rocket League DLC of naar de film die in 2020 uitkomt? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek