Rockstar Games L.A. Noire komt naar de Switch, PS4 en Xbox One

L.A. Noire

Rockstar Games heeft aangekondigd dat een remaster van L.A. Noire uit gaat komen. De game gaat uitgebracht worden op de Switch, PlayStation 4 en de Xbox One. Hiermee wordt een eerder gerucht bevestigd dat Rockstar bezig was met een game voor de Switch.

Aan het begin van dit jaar ging er een gerucht dat Rockstar Games bezig was met een game voor de Nintendo Switch. Het gerucht wordt vandaag op Twitter door Rockstar Games bevestigd. De studio gaat namelijk een remaster van L.A. Noire uitbrengen voor de Switch, PS4 en Xbox One. L.A. Noire is een detective game uit 2011. De game zal uitgebracht worden met alle DLC en verbeteringen aan de graphics.

L.A. Noire VR

De remaster van de game is niet het enige nieuws dat Rockstar naar buiten brengt. Ze hebben ook onthuld dat ze bezig zijn met virtual reality cases voor de HTC Vive. De virtual reality game voor de HTC Vive zal ook uitgebracht worden op 14 november tegelijk met de remaster van de game op de consoles.

L.A. Noire zal gereleased worden voor de Switch, PS4 en Xbox One op 14 november.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek