Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  7 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Rockstar Games teaset Red Dead Redemption aankondiging

Red Dead Rdemption teaser

De geruchten gingen al enkele maanden door de schoolgangen, maar gisteren leek Rockstar dan toch eindelijk het gerucht te bevestigen. Er komt een ‘nieuwe’ Red Dead Redemption aan. Tenminste, die kans is zeer waarschijnlijk als we Rockstar’s Twitter account mogen geloven.

Rockstar Games heeft afgelopen zondag een Tweet de deur uit gegooid waarin we een rood ingekleurd Rockstar logo zien met een rode achtergrond. Geen spannende tekst of wat dan ook er bij, maar dat hoeft ook eigenlijk niet. Want dit zegt al voldoende.

Als we kijken nar de achtergrond en deze naast één van de zoveel originele Red Dead Redemption afbeeldingen leggen kan dit eigenlijk maar een ding betekenen. Dat is dat we een nieuw deel in de franchise gaan krijgen. Of het ook een nieuwe deel gaat worden weet niemand. De geruchten gingen namelijk dat Rockstar de game aan het remasteren is voor de huidige generatie. Andere geruchten vertellen dat we een compleet nieuwe deel krijgen.

We zullen helaas nog even moeten wachten tot Rockstar ons meer laat weten. Ze hebben met een simpele Tweet in ieder geval al veel onrust veroorzaakt bij de fans.

Red Dead Redemption verscheen in 2010 voor de Playstation 3 en Xbox 360. Dit was een vervolg op Red Dead Revolver uit 2004. Het lijkt er op dat we zeven jaar later het vervolg op Red Dead Redemption mogen verwachten.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek