Rockstar Games teaset Red Dead Redemption aankondiging

Red Dead Rdemption teaser

De geruchten gingen al enkele maanden door de schoolgangen, maar gisteren leek Rockstar dan toch eindelijk het gerucht te bevestigen. Er komt een ‘nieuwe’ Red Dead Redemption aan. Tenminste, die kans is zeer waarschijnlijk als we Rockstar’s Twitter account mogen geloven.

Rockstar Games heeft afgelopen zondag een Tweet de deur uit gegooid waarin we een rood ingekleurd Rockstar logo zien met een rode achtergrond. Geen spannende tekst of wat dan ook er bij, maar dat hoeft ook eigenlijk niet. Want dit zegt al voldoende.

Als we kijken nar de achtergrond en deze naast één van de zoveel originele Red Dead Redemption afbeeldingen leggen kan dit eigenlijk maar een ding betekenen. Dat is dat we een nieuw deel in de franchise gaan krijgen. Of het ook een nieuwe deel gaat worden weet niemand. De geruchten gingen namelijk dat Rockstar de game aan het remasteren is voor de huidige generatie. Andere geruchten vertellen dat we een compleet nieuwe deel krijgen.

We zullen helaas nog even moeten wachten tot Rockstar ons meer laat weten. Ze hebben met een simpele Tweet in ieder geval al veel onrust veroorzaakt bij de fans.

Red Dead Redemption verscheen in 2010 voor de Playstation 3 en Xbox 360. Dit was een vervolg op Red Dead Revolver uit 2004. Het lijkt er op dat we zeven jaar later het vervolg op Red Dead Redemption mogen verwachten.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek