Rogue One DLC voor Star Wars Battlefront

rogue one dlc

Star Wars Battlefront krijgt op 6 december haar laatste expansion pack, ter ere van de release van de nieuwe Star Wars film Rogue One.  De DLC bevat nieuwe personages en maps.

De nieuwe Star Wars film Rogue One: A Star Wars Story is vanaf 14 december in de Nederlandse bioscopen te zien. De film is een spin-off op de nieuwe saga van Star Wars, waarvan vorig jaar het eerste deel verscheen. In deze film gaat Jyn Erso (gespeeld door Felicity Jones) een poging doen tot het stelen van de blauwprints van de Death Star. Bekijk de trailer van de film hier beneden:

DLC en PSVR

Om de komst van de film te vieren, verschijnt er op 6 december een DLC pack voor Star Wars Battlefront, die inbegrepen is bij de Season Pass. De DLC heet Rogue One: Scarif en zal zich afspelen op de tropische planeet Scarif. De expansion bevat vier nieuwe multiplayer maps en twee nieuwe speelbare personages, namelijk Jyn Erso en de schurk van de film, Orson Krennic.

EA heeft nog een extraatje voor VR-bezitters in petto: op 6 december verschijnt ook een X-Wing VR missie voor iedereen die de game in zijn bezit heeft en dus niet alleen voor gamers met een season pass. Je bestuurt een X-Wing in virtual reality. Het is alsof onze stoutste dromen bijna uitkomen…

Volgens EA en ontwikkelaar DICE is er een sequel in de maak op Battlefront. Deze sequel zal zich meer richten op de nieuwe saga met de nieuwe personages. De game zou volgend jaar in de herfst moeten verschijnen, waarschijnlijk nog voordat Star Wars: Episode VIII in de bioscopen te zien is.

Rogue One de film is vanaf 14 december te zien in de bioscoop. De DLC pack Scarif is vanaf 6 december speelbaar.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek