Rome: Total War vanaf nu beschikbaar op je iPad

Feral Interactive heeft vandaag aangekondigd dat het veelgeprezen klassieke strategiespel Rome: Total War vanaf nu beschikbaar is voor de Ipad. De game is ontwikkeld door Creative Assembly en is uitgegeven door SEGA op de PC en Feral Interactive heeft het gepubliceerd op de mac. In 2004 werd Rome: Total War uitgebracht op de pc en is sinds jaar en dag is het een favoriet onder veel gamers.

“Realising ROME: Total War for iPad has been a huge design and programming challenge,” zegt David Stephen, Managing Director bij Feral Interactive.

“Our aim has been to bring this classic to a new and very different platform without compromising its enormous content, superb gameplay or strategic depth. Working closely with Creative Assembly, I believe we have done that and am confident that Total War veterans and novices alike will enjoy the result.”

Strategie
Dus wil jij europa de wil op leggen? Dan moet je deze game zeker kopen voor je iPad. Een spel met epische real-time oorlogvoering. Rome: Total War biedt spelers een naadloze mix van strategie en tactiek met spectaculaire gevechten. Terwijl je gebruik moet maken van diplomatie, vluchten voor je tegenstander en moord uiteindelijk moeten leiden tot een verenigd Europa. Het spel omvat 3 eeuwen van conflict rondom de Punische zee tot aan de dood van keizer Augustus. Het spel vangt de opwninding en de uitdaging van het veroveren van Europa met het legendarische Romeinse Rijk.

Rome: Total War map

Rome: Total War is één van de eerste AAA desktop strategie games die naar de iPad komt. Het is spel is geoptimaliseerd voor het apparaaat en de visuals en functies zijn special ontworpen voor mobil gaming. Rome: Total War kent ook een aantal uitbreidingen. Of deze beschikbaar zullen zijn voor de iPad is nog niet bekend. Minimale systeemvereisten zijn een iPad Air of hoger, iPad mini of Hoger of de iPad Pro. Daarnaast heb je ongeveer 4 gb aan vrije ruimte nodig en iOS 9.3.5 of hoger.

De app kost €9,99 in de app store.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek