Ronda Rousey als Nintendo personage?!

Ronda Rousey

Voor wie Ronda Rousey niet kent: ze is de afgelopen jaren ontzettend groot geworden in de sportwereld. Nu heeft ze gezegd dat als er ooit een Metroid film gemaakt gaat worden, zij graag Samus zou willen gaan spelen. Samus is natuurlijk de beeldschone dame die de hoofdrol speelt in de welbekende serie Metroid.

Dat Ronda Rousey van videogames houdt is geen geheim voor de mensen die wel eens over haar hebben gehoord. Zo heeft ze een zwak voor Pokemon en staat ze ook nog eens op de cover van de aankomende game van EA’s UFC. Vandaag laat ze weten dat wanneer er ooit een Metroid film gemaakt zou gaan worden, zij graag de hoofdrol zou willen gaan spelen in de film. Wat haar zo aanspreekt aan Samus is dat er pas later bekend gemaakt werd wat de identiteit (en vooral het geslacht) was van het stoere karakter dat er in de game gebruikt wordt.

Ronda Rousey Samus

Mocht de film er komen, dan is dit niet de eerste en vast ook niet de laatste keer dat er een spel verfilmd wordt. Het zou zelfs niet eens de eerste film zijn die gebasseerd is op een personage uit de Nintendo games. In 1993 bijvoorbeeld kwam de film Super Mario Bros. uit, een film die Nintendo (en wij) eigenlijk liever wil vergeten. Maar er zijn ook voorbeelden te vinden in de enorme hoop van gameverfilmingen die niet compleet bagger zijn. Toegegeven: het is vaker een misslag als dat het een voltreffer is, maar bijvoorbeeld de Lara Croft verfilmingen waarin Angelina Jolie de hoofdrol vertolkt zijn erg leuke films om te kijken.

Zoals hierboven staat is dit tot nu toe allemaal maar een droomwereld aangezien er verder nog niks is aangekondigd over een eventuele Metroid film. Er is op dit moment zelfs nog niks aangekondigd over een eventuele Metroid game. Iets waar Nintendo fans al een hele tijd naar snakken.

Zou jij een film kijken gebasseerd op Samus? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek