Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  9 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  9 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  10 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

RuneScape patch notes van januari week 3

RuneScape 3

De Patch notes van Runescape voor deze week staan online. Deze Patch notes zijn te lezen op het officiële forum. Tevens staat er een video over online op de officiële Facebook pagina van RuneScape. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste veranderingen.

Circus

Nog niet alles matchte met de huidige interface stijl die gebruikt word bij het Circus. Echter is daar deze week verandering in gebracht. Vanaf nu zijn de rewards interface en het scorebord van het Circus geüpdate zodat dit passend is bij de huidige interface stijl.

Vindicta

Er waren wat problemen bij Vindicta. Jagex heeft dit in de huidige patch meegenomen en hoopt dit nu te kunnen verhelpen. Vanaf nu blijven spelers namelijk de Attack optie behouden wanneer Vindicta over gaat naar de volgende boss phase. Hierdoor lopen spelers mogelijk niet meer onder haar gedurende de overgang.

Dungeoneering Gatestones

Vanaf nu kunnen spelers zowel de Gatestone, de Gatestone Two en de Group Gatestone teleports casten gedurende de global cooldown. Tevens kun je een Gatestone of Gatestone Two maken gedurende deze cooldown.

Prayer

Wanneer je een level 99 prayer activeert zal Wrath vanaf nu niet meer gedeactiveerd worden. Een voorbeeld van een 99 prayer is Affliction.

Large pouches

Ook de Large pouches zijn meegenomen in de patch notes. De volgorde van de ‘Wear’ en ‘Check Runes’ opties zijn omgedraaid geworden. Dit komt doordat de runes die deze pouch bevat vanaf nu te zien zijn op de tooltip van de pouch. Dit maakt het makkelijker om de rune pouch aan te doen. Tevens kun je nu direct te zien welke runes er in je pouch zitten.

Reports

Vanaf nu kunnen spelers de report button met rechts aanklikken om de opties ‘Report a player’ en ‘Report a bug’ te zien te krijgen. Jagex hoopt het rapporteren van een bug of speler hierdoor makkelijker te maken.

Indien je de rest van de patch notes wilt bekijken kun je naar het officiële forum gaan en de QFC invullen. De QFC hiervoor is: 15-16-838-65980816.

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek