RuneScape patch notes april week 16

RuneScape

De RuneScape patch notes van 10 tot en met 17 april staan voor jullie klaar. Hieronder lees je alles terug over de belangrijkste veranderingen van deze week.

Seren godbow

Deze week is de attack range van de Seren godbow onder handen genomen. De attack range hiervan heeft nu namelijk een boost gekregen naar 9. Het is nu dus mogelijk meer afstand te bewaren tot je vijanden.

Grapple tree

De grappling hook uit je toolbelt is nu ook zonder problemen te gebruiken op de grapple tree ten zuiden van de Poison Waste Spirit tree.

Bobbleheads

Indien je ‘examine’ gebruikt op een bobblehead pet van een andere speler krijg je nu de juiste aantal kills te zien. Voorheen was het niet mogelijk om op deze manier de killcount van een ander te zien.

Hellion Aura

Je kunt de Hellion Aura nu terugvinden in het Aura Management menu. Verder is deze week de reset mechanic voor Auras deze week geüpdate. Je vindt nu zowel Hellion Aura’s reset als de Soul Reaper Reward Refresh Auras terug in je Aura Management.

Slayer helm

Je kunt vanaf nu zien hoeveel teleports naar Morvran beschikbaar zijn via de slayer helm. Dit vind je terug door met rechts te klikken op je slayer helm en door vervolgens ‘Teleport options’ aan te klikken. Hiervoor dien je echter wel aan alle requirements voldaan te hebben.

Dominion tower

Er wordt niet langer een combat level van 110 vereist voor Dominion tower en dreadnips. Vanaf nu is dit enkel het aanbevolen combat level. Dit zal the Strange face ook aangeven wanneer je met hem in gesprek gaat.

Dominion wapens

De Dominion staff vereist vanaf nu minimaal level 90 Magic. Indien je liever voor Dominion sword gaat heb je een Attack level van minimaal 90 nodig.

Indien je geïnteresseerd bent in de overige patch notes kun je deze terug vinden op het officiële RuneScape forum. Gebruik hiervoor de QFC: 15-16-929-66003838. Indien je de patch notes van vorige week gemist hebt, of gewoon graag wilt teruglezen, dan kun je deze hier bekijken. 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek