RuneScape patch notes april week 17

RuneScape

De RuneScape patch notes van deze week staan gereed voor jullie. Deze week zijn er aanpassingen gedaan aan onder andere Raptoy key parts, Slayer en de quest ‘Firemakers Curse’. Hieronder vind je alle belangrijke veranderingen terug van deze patch.

Raptor key parts

De kans dat er een Raptor key part dropt van Ripper Demons en Living Wyverns is aangepast. Vanaf nu is de drop rate niet langer 1/512, maar 1/256.

Dwarf multicannons

Spelers kunnen hun multicannons vanaf nu in een stap opbouwen in plaats van in vier stappen. Ze bestaan echter nog steeds gewoon uit vier componenten. Deze zijn vanaf nu dus net zo snel samen te stellen als Invention cannons.

Ghosts

Indien je in free-to-play een ghost verslaat heb je vanaf nu weer kans op de Cremation ability als drop. Tevens droppen ze vanaf nu weer de ghost hunter outfit.

Penguin points

Je chatbox toont vanaf nu een bericht waarin je totale hoeveelheid penguin points te zien is wanneer je de polar bear agent bespied. Zo blijf je op de hoogte van je totale aantal penguin points.

Slayer

Deze week hebben Slayer contracts en Social Slayer interfaces een grafische update gekregen.

Firemakers Curse

De Firemakers Curse is deze week onder handen genomen door Mod Maylea. Zij heeft hier en daar aanpassingen gemaakt om de quest toegankelijker te maken voor nieuwe spelers. Zo is de damage die je neemt gedurende de quest verlaagd. Tevens is de progress overlag van een van Char’s trials zo aangepast dat het nu over je gehele scherm te zien is. Voorheen kon je dit alleen zien in het minigames venster.

De rest van de patch notes van deze week zijn terug te vinden op het officiële RuneScape forum. Hiervoor kun je de QFC: 15-16-613-66005588 gebruiken. Indien je de RuneScape patch notes van vorige week gemist hebt, en deze terug wilt lezen, dan kan dat hier.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek