RuneScape patch notes april week 18

RuneScape

De RuneScape patch notes van deze week staan voor jullie klaar. Deze week zijn er een aantal visual updates uitgevoerd. Tevens zijn er dingen veranderd aan onder andere de Agility Pyramid, en zijn er nieuwe wapens te verkleuren met dyes. Hieronder vind je alle belangrijke veranderingen van deze week terug.

Visual updates

Deze week zijn er een aantal visual updates uitgevoerd. Zo zien de Make-X interface, Herald Cape, Clan Settings en Clan Keywords er vanaf nu beter uit. De belangrijkste update hiervan is de Make-X interface. Er zijn een aantal dingen verplaatst, en de ‘make’ knop is vanaf nu daadwerkelijk terug te vinden in de interface.

Agility Pyramid

Indien je de elite Desert tasks hebt voltooid kun je vanaf nu je agility tops, afkomstig uit de Agility Pyramid, voor de dubbele prijs verkopen. Voorheen kreeg je hiervoor 1000 coins. Dit zal vanaf nu 2000 coins zijn.

Wapens verkleuren

Je kunt nu verscheidene nieuwe wapens een andere kleur geven met Barrows, Blood, Shadow of Third Age dye. Deze kun je vanaf nu gebruiken op Khopesh of Tumeken, Khopesh of Elidinis, Wand of the praesul en Imperium core.

Evil Dave’s Big Day Out

Er zijn een aantal nieuwe post-quest rewards toegevoegd voor het voltooien van Evil Dave’s Big Day Out. Hieronder valt onder andere de mogelijkheid om Hell rats met blote handen te vangen. Hiermee kun je specerijen voor spicy stew verzamelen.

Circus

Vanaf nu zijn de Circus Barkers niet langer aanwezig. Er zal vanaf nu dus niet meer geroepen worden op welke locatie het circus zich bevind.

Combat Academy

Er zijn verscheidene verbeteringen toe gebracht aan de Combat Academy. De laatste update hieraan was in 2012. Gezien het combat systeem en de UI sinds toen ontzettend veranderd zijn is nu de combat tutorial hieraan aangepast. Lady Deathknell zal vanaf nu zelfs helpen om up-to-date ability bars te creëren.

Indien je geïnteresseerd bent in de overige patch notes dan kun je deze terug vinden op het officiële RuneScape forum. Gebruik hiervoor de QFC: 15-16-514-66007283. Indien je de patch notes van vorige week gemist hebt kun je deze hier terug vinden. 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek