RuneScape patch notes februari week 8

Runescape

De RuneScape patch notes van deze week zijn online gezet. Deze patch zijn er enkele veranderingen toegebracht aan onder andere de golden mining outfit pieces, gevulde runepouches en de Main Interface Ribbon. Lees snel verder om op de hoogte te blijven van de veranderingen deze patch.

Tirannwn quiver

Spelers kunnen vanaf nu geen bolts/arrows meer bij zich dragen in de Tirannwn quiver indien zij hiervoor niet het juiste level behaald hebben. Je kunt vanaf nu dus geen ammo meer opslaan indien je deze niet kunt afvuren.

God Books

De Saradomin recolour van de God Books override (skin) is vanaf nu bijpassend bij de nieuwe blauwe kleur van het Saradomin God Book. Voorheen was dit namelijk niet dezelfde kleur.

Golden Mining outfit

Helaas is het vanaf nu niet langer mogelijk delen van de golden mining outfit bij Diango te claimen. Dit blijft echter wel mogelijk voor spelers die eerder al een, of meerdere, delen van deze outfit in hun bezit hadden.

Gevulde runepouches

Vanaf nu kunnen spelers gevulde runepouches niet langer ruilen. Het is nooit de bedoeling geweest dat deze te ruilen zijn. Vanaf nu is dit dus ook niet meer het geval.

Augmented Sunspears

Het is niet langer mogelijk om je Augmentor te gebruiken op een augmented Sunspear (ranged).

Main Interface Ribbon

Het aanklikbare gedeelte van UI knopjes binnen je Main Interface Ribbon bestaat nu uit de gehele knop. Voorheen zorgde het nog wel eens voor problemen dat de knoppen niet op ieder gedeelte aan te klikken waren, maar dit is nu verholpen.

Overige patch notes

Indien je geïnteresseerd bent in de rest van de patch notes kun je deze terugvinden op het officiële RuneScape forum. De QFC voor deze week is: 15-16-772-65989959. Indien je geïnteresseerd bent in de patch notes van vorige week kun je deze hier terugvinden. Indien Old School RuneScape meer in jouw straatje ligt kun je hier het nieuws van afgelopen week vinden.

 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek