RuneScape patch notes maart week 12

Runescape

De RuneScape patch notes van deze week staan online. Er hebben deze week veranderingen plaatsgevonden aan onder andere Mud Pies, Telos en de Wilderness. Hieronder lees je de belangrijkste veranderingen terug.

Mud Pies

Voorheen verdwenen Mud Pies wel eens nadat je ze gooide. Vanaf nu gebeurd dit niet meer. Hierdoor kun je er zonder onderbrekingen mee blijven aanvallen.

Globetrotter outfit

Spelers kunnen vanaf nu charges voor hun Globetrotter outfit verdienen zonder dat je de items draagt, in je inventory of bank hebt. Zelfs als je de items kwijt bent en terug moet gaan claimen bij Zaida kun je de charges verdienen.

Grafische problemen

Jagex heeft deze patch een probleem gerepareerd die zich voordeed bij de Cywir Wand, Cywir Orb en Kalphite Rebounders. Voorheen zorgde deze spullen voor grafische issues in de omliggende omgeving. Vanaf nu zal dit niet langer voorkomen.

Monkey greegree

Veranderen naar een andere monkey greegree terwijl de huidige nog niet op je lijst staat is vanaf nu geen probleem meer. Deze zal automatisch opgeslagen worden.

Telos

Het is niet langer mogelijk om Telos te dwingen naar phase 2 te gaan terwijl zijn lifepoints nog intact zijn.

Wilderness

Spelers kunnen vanaf nu niet langer items gebruiken op andere spelers in de Wilderness. Hiermee hoopt Jagex een specifieke vorm van luring tegen te gaan. Er was een specifiek type lure waarbij een speler een item diende te gebruiken op een andere speler. Vanaf nu is op reis in de Wilderness dus weer een stukje veiliger gemaakt.

Indien je geïnteresseerd bent in de overige patch notes kun je deze terug vinden op het officiële RuneScape forum. Gebruik hiervoor de QFC: 15-16-24-65998748. Mocht je de patch notes van vorige week gemist hebben dan vind je deze hier. Tevens zijn er in de afgelopen week nieuwe Slayer monsters toegevoegd en is RuneScape een quest rijker geworden.

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek