RuneScape patch notes mei week 20

RuneScape

De RuneScape patch notes van week 20 staan klaar om aan jullie gepresenteerd te worden. Hieronder vind je alle informatie omtrent de belangrijkste veranderingen van deze week.

Potions

Unfinished potions hebben vanaf deze week de optie “Mix” bovenaan staan indien je alle benodigdheden hiervoor bij je draagt. Hiervoor hoef je alleen nog maar met de linker muisknop op je potion te klikken. Dit maakt het maken van potions net iets sneller.

Treasure Chest (POH)

De interface van de Treasure Chest in de Player Owned House is deze week geüpdate geworden. Deze update is doorgevoerd ter voorbereiding van de nieuwe Master tier rewards. Indien je nu op je chest klikt krijg je een menu te zien waarin je kunt aanklikken van welke tier je de items wilt zien. Dit maakt het allemaal een stuk overzichtelijker.

Player Owned House

Vanaf nu kun je ervoor kiezen je Player Owned House te resetten via een Estate Agent. Indien je er voor kiest om je menagerie, aquarium of extra slaapkamers te resetten behoud je wel nog steeds je huisdieren, aquarium en Butler.

Mature grotworm

Wellicht is je de fout bij de drop table van mature grotworm opgevallen. Hier dropte een (te) groot aantal Saradomin brews en geen enkele super restore. Deze fout is nu gerepareerd waardoor er meer balans in de drops is.

Titles

De wardrobe bevat vanaf nu ook de Stolen Hearts titles: Artful Dodger, the Enforcer, Don en the Swindler.

Duel Arena

De cooldowns van je abilities resetten vanaf nu direct aan het eind van een gevecht in de duel arena. Je hoeft vanaf nu dus niet meer te wachten op lange cooldowns voordat je aan een nieuw duel begint.

Indien je interesse hebt in de overige patch notes van deze week dan kun je deze terug vinden op het officiële RuneScape forum. Gebruik hiervoor de QFC: 15-16-729-66010694. Indien je de patch notes van vorige week gemist hebt kun je deze hier terug lezen. 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek