RuneScape patch notes mei week 21

RuneScape patch notes

De RuneScape patch notes van deze week staan voor jullie klaar. Er zijn aanpassingen geweest aan onder andere Shattered Worlds, clue scrolls en er zijn voorbereidingen getroffen voor Solak. Lees snel verder om meer te weten te komen over de belangrijkste aanpassingen van deze week.

Clue scrolls

Sealed clue scroll objects kunnen vanaf nu verstrekt worden via lootshare. Hierbij wordt er rekening gehouden met de individuele clue scroll soft cap van iedere speler. Indien je het nu dus samen tegen een van de verscheidene bosses in RuneScape opneemt heb je kans op een clue scroll.

Legends guild totem pole

Indien je een charged combat bracelet of skills necklace draagt rondom de legends guild totem pole is het niet langer mogelijk om deze terug te veranderen in uncharged versies.

Tutorial Island

Nieuwe spelers gaan vanaf nu standaard naar Tutorial Island in plaats van Ashdale indien zij de ‘New’ of ‘Returner’ optie aanklikken bij het maken van hun character. Nieuwe spelers die ervoor kiezen om de Tutorial over te slaan gaan nog steeds direct door naar Burthorpe.

Shattered Worlds

Het bericht wat je krijgt wanneer je een kist open probeert te maken bij een Shattered Worlds checkpoint is veranderd. Dit bericht laat je vanaf nu weten dat je een kist kunt bewaren tot een later moment, maar je krijgt geen bonus anima meer.

Familiars

De Tiny Death, Twitching Orb, Anima Creature en Abyssal Hound familiar overrides laten nu allemaal de oorspronkelijke examine tekst zien wanneer je een familiar override.

Solak

Ter voorbereiding op de release van Solak aan het eind van deze maand zijn er blight bolts toegevoegd aan de drop tables van Lost Grove creatures. Deze bolts zijn de ammo die je gaat gebruiken in de nieuwe tier 92 blightbound crossbow.

Indien je geïnteresseerd bent in de overige patch notes van deze week dan kun je deze terug vinden op het officiële RuneScape forum. Gebruik hiervoor de QFC: 15-16-864-66012087. Indien je de patch notes van vorige week wilt terug lezen dan kun je deze hier vinden.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek