RuneScape patch notes van week 10

Runescape

Vandaag zijn de RuneScape patch notes van deze week gepubliceerd. Mod Lee is weer zo aardig geweest om dit voor ons in een filmpje toe te lichten. Hieronder vind je deze video en alle belangrijke veranderingen terug.

Options menu

Het options menu is aangepast. Wellicht is het je al opgevallen dat sommige opties op een ander plekje staan. Dit menu is vanaf nu breder gemaakt waardoor de icoontjes opnieuw gerangschikt zijn.

Dungeoneering reward store

Het is vanaf nu mogelijk om items bij de Dungeoneering reward store te kopen terwijl de Gorajan outfit gedragen word. Dit is zelfs mogelijk wanneer je alleen de afgeprijsde Dungeoneering token kunt betalen.

Treasure Trail

De Treasure Trail collection log bevat vanaf nu ook ice dyes.

Ring of Trees

De click area van spelers die veranderd zijn in een boom door hun Ring of Trees is vanaf nu kleiner. De klik radius was eerst namelijk erg groot, maar deze is nu verkleind naar een meer gangbare grootte.

Bank tabs

De bank tabs hebben deze week ook een update ondergaan. Je hoeft vanaf nu niet meer te scrollen wanneer je naar boven wilt gaan in je tab. Hiervoor hoef je nu enkel op het icoontje van de bank tab waarin jij je bevind te klikken. Je scrollt dan direct naar boven.

Feedback

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Er zijn namelijk feedback buttons toegevoegd aan het options menu. Hierdoor kunnen spelers ten alle tijden feedback geven over hun huidige sessie. Jagex kan hierdoor sneller passende updates en veranderingen toepassen. Zij vragen dan ook aan spelers om, voordat ze uitloggen, een thumbs up of thumbs down te geven gebaseerd op je speel ervaring op dat moment.

Overige patch notes

De rest van de patch notes zijn terug te vinden op het officiële RuneScape forum. De QFC voor deze patch notes is 15-16-474-65994747. Indien je geïnteresseerd bent in de patch notes van vorige week kun je deze hier teruglezen.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek