RuneScape patch notes mei week 19

RuneScape patch notes

Het is tijd om jullie de RuneScape patch notes van week 19 te presenteren. Deze week zijn er aanpassingen gemaakt aan onder andere de ectophial, Spin Flax spell en Dungeoneering. Tevens is er een nieuwe teleport toegevoegd aan de game. Lees snel verder want hier onder vind je alle belangrijke updates van deze week terug.

Ectophial

Je Ectophial zal vanaf nu niet langer leeg lopen wanneer je hiermee teleporteerd. Je hoeft deze na het teleporteren dus niet langer bij te vullen met nieuw slijm.

Thieving: Meilyr workers

Je krijgt jouw Dungeoneering token bags vanaf nu automatisch terug wanneer je een Meilyr worker besteelt.

Nieuwe teleport

Er is deze patch een teleport naar Relekka market toegevoegd aan de game. Deze teleport is een Fremennik set Elite task reward voor de Fremennik sea boots 4.

Lobby

Je kunt vanaf nu ook in de Lobby zien hoe laat het is. Er is namelijk een Game Time clock hieraan toegevoegd. Hierdoor kun je niet alleen de tijd zien, maar ook wanneer in-game events plaatsvinden en wanneer de wekelijkse en maandelijkse resets zijn.

Spin Flax spell

Indien je bow strings wilt maken met de Spin Flax spell hoef je niet langer een item in je inventory aan te klikken.

Dungeoneering

Vanaf nu zullen je interfaces niet langer automatisch sluiten wanneer er iemand door een deur heen gaat tijdens Dungeoneering. Je kunt vanaf heden dus ongestoord je interfaces aanpassen tijdens je reis door Daemonheim.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de overige RuneScape patch notes dan kun je deze terug vinden op het officiële RuneScape forum. Gebruik hiervoor de QFC: 15-16-740-66008838. Indien je de patch notes van vorige week gemist hebt kun je deze hier terug lezen. 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek