RuneScape patch notes januari week 4

RuneScape 3

Een nieuwe week betekend nieuwe patch notes voor alle RuneScape spelers. Er zijn weer een aantal wijzigingen in de game doorgevoerd die je speelervaring hopelijk nog aangenamer zullen maken. Hieronder vind je alle belangrijke patch notes terug.

Dwarven multicannons

Vanaf nu zullen dwarven multicannons vast blijven hangen in plaats van uit elkaar vallen. Spelers kunnen het kanon repareren om het te reactiveren. Hierdoor hoeft het kanon niet helemaal opnieuw opgebouwd te worden. Het kanon zal zoals gewoonlijk vernietigd worden wanneer je het niet binnen 20 minuten repareert.

God books

Spelers kunnen nu alle damaged god books kopen nog voordat ze de voorgaande boeken voltooid hebben. De damaged god books zijn verkrijgbaar bij Jossik. Je kunt de winkel van Jossik vinden op de eerste verdieping van The Lighthouse. Alle damaged god books zijn verkrijgbaar voor 5000 coins per stuk.

Giant Ent bonus

De farming bonus die je krijgt van een Giant Ent bij het oogsten van fruit trees werkt nu in combinatie met de Farming skillcape perk. Tevens werkt dit nu ook correct in combinatie met een patch bomb.

Iron dragons

De dragon plateleg en plateskirt drop van de iron dragons worden nu beïnvloed door luck increasing items. Voorheen was dit niet het geval. Vanaf nu heb je dus een grotere kans op waardevolle dragon drops.

Dragon maces en battleaxes

Voorheen vereiste het dragen van een dragon mace en/of battleaxe een Defence level van 34. Dit wordt in deze patch verwijderd voor zowel je main-hand als off-hand. Tevens is er geen minimum van 34 Defence meer wanneer je een house teleport tab wilt aanpassen.

Inventaris en bank

Je spullen zijn vanaf nu niet meer onzichtbaar in je inventaris of bank. Nu hoeven spelers zich gedurende combat niet meer af te vragen waar hun staf of zwaard heen is.

Indien je geïnteresseerd bent in de rest van de patch notes dan kun je deze terug vinden op het officiële RuneScape forum. De QFC van de patch notes is: 15-16-200-65982606. Tevens kun je hier de patch notes van vorige week terug vinden.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek