RuneScape patch notes week 5

RuneScape 3

Het is weer dinsdag wat betekend dat het tijd is voor de nieuwe patch notes. Er komen al veel dankbare reacties vanuit spelers op de huidige veranderingen. Hopelijk ben jij hier net zo tevreden over! Lees snel verder want hieronder vind je alle belangrijke patch notes terug.

Shattered Worlds

Spelers in wereld 115 en hoger krijgen geen low combat XP drops meer van de wezens in de Shattered Worlds. Vanaf nu krijg je een bij jou passende hoeveelheid XP.

Aura

Er is een nieuwe functie toegevoegd aan je Aura Management. Vanaf deze patch krijg je de resterende cooldown van je favoriete aura te zien indien je deze probeert activeren terwijl het nog on cooldown is.

Multi-cannons

Zowel de Dwarven multi-cannons als de Invention multi-cannons kunnen nu herladen worden door hier links op te klikken. Tevens kun je beide cannons repareren door hier met links op te klikken. Indien je deze handeling uitvoert zal de despawn timer van je cannon zich resetten. Dit maakt het een stuk sneller en efficiënter om je cannon te herladen en repareren.

Telos

Vanaf nu is het niet meer mogelijk om box traps of mithril seeds te gebruiken om Telos zijn tendril attack over te slaan.

Pets

Je kunt nu de volledige kill count zien wanneer je een van je pets examined. De kill count op je pet wordt ook niet meer gereset wanneer je prestiged.

Action bars

Nu is het tijd voor de verandering waar iedereen zo dankbaar voor is. Vanaf nu is het mogelijk om action bars aan een specifieke weapon style te binden. Dit zorgt ervoor dat je automatisch kunt switchen naar een door jou gekozen action bar wanneer je een mainhand wapen equipped. Je kunt dit allemaal instellen in de Action Bar Settings interface. Deze vind je terug bij Game Settings. Indien je na deze patch verschillende stijlen combat gebruikt hoef je niet telkens handmatig van action bar te veranderen. Je wapens doen dit nu namelijk voor jou.

Zoals iedere week zin de overige patch notes terug te vinden op het officiële RuneScape forum. De QFC van de patch notes is: 15-16-525-65984557. Verder kun je hier de patch notes van vorige week terug vinden.

 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek