Sale periode van start

Je voelt het al aan de temperatuur buiten. Het einde van het jaar komt er dan toch echt aan. Dit betekend dat naast warme dagen met familie en eten, de gaming industrie nog een allerlaatste poging doet om jouw van je laatste centen te beroven. Dus gooi die kalkoen aan de kant en trek sla je spaarpot maar weer kapot.

uitverkoop_sale

Er zijn weer veel aanbiedingen in deze laatste periode van het jaar. Steam begint naar geruchten vandaag met hun eigen jaarlijkse winteruitverkoop waar natuurlijk weer veel games in de aanbiedingen gaan. Mocht je dus nog kaarten willen ruilen kun je die nog beter even in je bezit houden tot de uitverkoop begint en de prijzen iets omhoog gaan. Daarnaast komt Microsoft met de ‘Xbox Live Countdown Sale’ welke naar eigen zeggen de grootste sale van het Amerikaanse bedrijf is tot nu toe. Elke week komen er nieuwe Xbox One deals bij en de eerste deals worden vannacht door Microsoft bekend gemaakt. Ook Sony kan niet achterblijven natuurlijk en houdt zijn eigen kerst uitverkoop. Elke dag komt er een nieuwe aanbieding en vandaag is bij hun FIFA 16 met een korting te koop.

Natuurlijk kunnen ook wij aanbiedingen missen, aangezien zelfs wij aan het einde van het jaar wel eens naar buiten worden gelaten om te genieten van het weer en familie. Mocht jij dus een deal of aanbieding vinden welke jij echt de moeite waard vindt om te delen kun je dat natuurlijk altijd kwijt in de reacties onderaan dit bericht en dan zorgen wij dat we dit artikel zo goed mogelijk bijwerken met de nieuwste aanbiedingen uit de gaming wereld.

Ben jij van plan om nog wat games te halen zo tegen het einde van het jaar of is toch echt jouw geld op? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek