Samenvatting: Guild Wars 2: Path of Fire is aangekondigd!

We beginnen de livestream met een introductie en een terugblik op de Living World Season 3. Maar de Guild Wars 2 expansion aankondiging is in volle gang. Mike O’Brien, de game developer brengt ons een introductie. Hij verteld over de zes episodes met nieuwe maps, de WvW en PvP updates en de nieuwe Fractals. Hij zegt dat de stream aan content zonder pauze zal komen. Living World Season 4 zal niet lang na de expansion uit gaan komen. Bekijk hier boven trouwens even de eerste trailer voor: Path of Fire.

Een Nieuw Gebied
De nieuwe expansion zal allemaal over content gaan, maar natuurlijk zal er een diepe en geweldige story volgen. We zien een beetje aan nieuwe footage op de achtergrond. we zien een geweldige trailer met gameplay en story footage. Daarna gaat Mike verder over het gebied, Elona en de Crystal Desert. De expansion krijgt 5 nieuwe zones, de grootste tot nog toe. Ook mounts zullen een introductie maken in de game. We krijgen alle nieuwe Elite Specs in een korte teaser te zien. We krijgen vervolgens een stukje te zien over de Crystal Desert. We zien een boel nieuwe vijanden, regioenen en Palawa Joko’s leger! Daarna volgt Balthazar zijn leger. Ook de branded maken een come-back.

Exploratie en ontdekkingen zal weer op de voorgrond komen te staan. We krijgen Bounty Quests waarin je zeldzame monsters moet hunten die bepaalde gebieden lastig vallen. De maps zullen niet alleen wijd zijn, maar ook hoog, diep en immersive. De wereld zal complexer zijn dan dat wij gewend zijn. Ook een nieuwe Guild Hall is onderweg!

Mounts
Vervolgens komen mounts aan bod. Hun zien mounts niet alleen als een snelle reis. Elke mount krijgt eigen movement abilities, met deze abilities kan je de wereld niet persé makkelijker oversteken, maar wel leuker! Mounts zullen gebieden kunnen betreden waar je normaal niet zal komen. De Raptor zal je eerste mount worden. Daarna een konijn-achtige mount. Dit konijn zal hoog kunnen springen. Daarna zien we de Skimmer, die weer beter beweegt in water. de Jackal is een soort wolf, die kan teleporteren (Blink). Je kan je directie mid-air veranderen met deze mount.

Guild Wars 2 Path of Fire

Elite Specs!
Elite Specs werd het volgende onderwerp. Deze brengen jouw class naar een nieuw niveau!

  • Firebrand wordt de Guardian elite spec. Deze werkt met Burning en Tomes. De spec zal support en condition based zijn. Firebrand krijgt een Axe als nieuw wapen.
  • Vervolgens zien we de Scourge, de Necromancer elite spec. Deze spec is gebaseerd op Palawa Joko. Je krijgt een Torch. De spec is gebaseerd op het controllen van gebieden.
  • Deadeye wordt de thief spec. Ze krijgen een rifle. De class werkt meer als een sniper, schieten vanaf een afstand.
  • Mirage wordt de Mesmer spec. Ze krijgen een Axe en gaan meer naar Short Range. Mirage krijgt een nieuwe dodge, een Blur.
  • Spellbreaker wordt de Warrior spec, je krijgt een Dagger en bent goed tegen magie. Je kan magie van je enemies weghalen, je kan skills laten stoppen met werken.
  • Weaver wordt de Ele Spec. Je kan meerdere Attunements in één keer dragen. Je krijgt een Sword als main-hand wapen.
  • Soulbeast wordt de Ranger spec. Je pet zal als een spirit in jouw lichaam gaan, samen zullen jullie meer skills krijgen. Dagger als main-hand is een feit!
  • Renegade wordt de Revenant spec. Je krijgt een shortbow en een nieuwe Hero waarin jij je skills kan krijgen.
  • Holosmith wordt Engineer spec, je krijgt een main-hand sword. De spec draait om holografische wapens die jij kan spawnen.

 22 September zal de expansion uitkomen! Dat is heeeeel vroeg! Bekijk hier beneden de Pre-purchase prijzen.

Guild Wars 2 Path of Fire

Bekijk hier beneden alle video’s apart! Inclusief mounts, elite specs en meer!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek