Samurai Warriors 4-II Steam Pre-purchase bonus

sw4ii

Wil jij graag Samurai Warriors 4-II hebben? Wil jij daarbij ook bonus content hebben.. Pre-purchase hem dan op Steam! Koei Tecmo Europe heeft deze week een serie van downloadbare content aangekondigd voor de mensen die deze game kopen voordat hij daadwerkelijk uit is.

De pre-purchase begon op 1 september en loopt door tot het einde van de maand, voor de mensen die hier gebruik van maken is er een mooie korting van 10% weggelegd. Ook krijgen deze mensen twee bonus packs met daarin:

  • Achttien unieke en bekende speelbare samurai characters, inclusief Yukimura Sanada, Nobunaga Oda, Tadakatsu Honda, Okuni en Oichi.
  • De tweede is een pack met vier unieke paarden die je kunt aankleden met armor sets, zo kun jij kiezen met welke mount jij het gevecht wilt betreden!

Voor degene die hem via de PlayStation 4 hebben gekocht:

  • Een kostuum voor Naotora Ii.
  • Een kostuum voor de character Koshōshō.

Voor degene die niet bekend zijn met de game, het is een hero-focused game die de spotlight legt op de samurai die een grote invloed hadden op de Sengoku Era. De game verteld hun verhalen in dertien geweldige chapters met unieke gebieden, genoeg dialogen en unieke npc’s, verhaallijnen die je flink in de ban van de game zullen brengen en natuurlijk heel veel geweld!!
Negen van de samurai zijn characters van het vorige deel, drie samurai komen vanuit nog oudere delen en er is één nieuwe character aanwezig.
De game released 2 oktober 2015 voor Playstation 4, Playstation 3, Playstation Vita & voor de PC, dus ben jij in het bezit van één van deze consoles of een PC, go get it! Als je fan bent van samurai games natuurlijk.
Voor de mensen die nog niet genoeg weten nu hebben wij hier een trailer voor deze game:

Samurai Warriors 4 – II zal vanaf 2 oktober 2015 beschikbaar zijn, ga jij hem halen of lijkt deze game jou iets? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek