SAMURAI WARRIORS: Spirit of Sanada nu beschikbaar

De nieuwe hack-and-slash game van KOEI TECMO, SAMURAI WARRIORS: Spirit of Sanada is recent beschikbaar geworden voor het publiek. Het japanse game bedrijf viert de lancering van de games met nieuwe screenshots.

SAMURAI WARRIORS: Spirit of Sanada is een historisch geïnspireerde actie titel die zich in de Sengoku-era van Japan afspeelt. Een grote rol in dit tijdperk was de Sanada clan en hun sterke wil om te overleven.

Spelers volgen in het verhaal de Sanada clan. Met karakters geïnspireerd door de fans van KOEI TECMO, zullen de spelers zich in een meesleurend verhaal mengen.

De gameplay van het spel is gebaseerd op een “one-versus-thousands” stijl. Dit betekend dat de speler tegen meerdere vijanden tegelijk moet vechten. Deze speelstijl is bekend in meerdere games van het bedrijf maar in de nieuwe titel komen een paar kleine veranderingen.

samurai-warriors-spirit-of-sanada samurai-warriors-spirit-of-sanada

Combat zal in SAMURAI WARRIORS afspelen over een langere periode en meerdere slagvelden. Tevens is het ook mogelijk om in gevechten te komen die meerdere waves of stages hebben.

Buiten de gevechten om zal de speler ook veel historische momenten mee maken. Activiteiten in het dorp zorgen ervoor dat de speler meer speelplezier hebben. De stad zal echter ook groeien door de nevenactiviteiten tot een groot imperium.

De game zal echter nog veel meer gameplay elementen. Er zal dus geen repetitieve gameplay terug in voorkomen maar genoeg dingen waarmee de speler zich tevreden kan houden en een dikke paar uur speelplezier aan heeft.

Heeft een van jullie op deze game zitten wachten? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

SPIRIT WARRIORS: Spirit of Sanada is uitgekomen voor de PS4 en PC op 26 mei 2017

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek