Satellite Reign zal 28 Augustus verschijnen

5 Lives Studios heeft vandaag bekend gemaakt dat Satellite Reign, wat de spirituele opvolger van Syndicate wars wordt genoemd, op 28 Augustus zal verschijnen. Het spel is momenteel al zeven maanden speelbaar in Early Access, tot nu toe verkeerd het spel nog in een Alfa-Fase.

Satellite Reign zal vanaf heden de Beta-Fase in gaan zo heeft 5 Lives Studio aangegeven. Doordat alle content voor de game klaar staat is de focus verlegd op het verhelpen van bugs om de game prestaties te verbeteren.  De ontwikkelaar heeft laten weten dat het uitbrengen van Satellite Reign niet gelijk de eindstreep zal betekenen, zoals je bij vele ontwikkelaars jammer genoeg wel vaak ziet na het uitbrengen van een game.  Zo laten ze weten dat ze het spel net zolang zullen ondersteunen als nodig is, en dat ze na de release van Satellite Reign gaan kijken voor nieuwe content en features in de vorm van DLC.

Mocht je het spel al in bezit hebben kan je 5 Lives Studios helpen door je mening te blijven geven op sociale media en bug-reports naar ze op te sturen. Zodat ze het spel nog beter kunnen optimaliseren voor de uiteindelijke gamer. Elke bug die verzonden wordt zal de juiste aandacht krijgen om het spel te verbeteren. Ze beschouwen het uitbrengen van de game dus als een mijlpaal, maar zeker niet de laatste. Ook kan 5 Lives nog steeds de hulp van spelers gebruiken. Ze vragen bezitters van de game om hun meningen en bug-reports te blijven insturen. Mocht je interesse gewekt zijn in het spel , het spel is te verkrijgen via Steam voor €27,99

De ontwikkelaar heeft een trailer vrijgegeven van de game.

 

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek