Scalebound uitgesteld naar 2017

Platinum Games, de makers van onder andere Bayonetta, heeft vandaag via hun blog bekend gemaakt dat hun nieuwe titel Scalebound dit jaar niet gaat halen en doorgeschoven wordt naar 2017. Het is nog niet duidelijk wanneer in 2017, de game zal verschijnen.

Scalebound is een actie RPG die exclusief op de Xbox One zal verschijnen. De game is sinds 2013 in ontwikkeling en afgelopen GamesCom werden de laatste beelden van de game aan het publiek getoond. In Scalebound beleef je het verhaal van Drew, een jongeman woonachtend in de wondere wereld van Draconis. Je beschikt over een draak genaamd Thuban, die samen met jou missies voltooit en vijanden verslaat. De speler kan de draak niet bedienen, maar wel commando’s geven. Sterft de draak, dan sterft Drew ook. Dit geldt ook andersom. Tevens kan Drew in een hybride van draak en mens veranderen, waardoor zijn abilities extra krachtig zijn.

De gameplay van Scalebound zal lijken op de actie-gameplay die we kennen van Bayonetta en zal naast een singleplayer ook een mulitplayer modus bevatten. Deze kan co-op met vier personen gespeeld worden. Hierover is echter nog weinig bekend.

sb_01

scalebound-gamescom-2015-05

Platinum Games geeft in hun blog aan dat ondanks de game uitgesteld wordt, het team met plezier eraan werkt. Ze vermelden dat het team zeer ambitieus is en aan de verwachtingen van de game willen voldoen. Ze hameren er dus op dat ze het publiek niet willen teleurstellen.

Ach, beter dat een game uitgesteld wordt en goed afgeleverd, dan dat een game gerusht wordt en vervolgens vol zit met bugs.

Bekijk de announcement trailer van Scalebound hieronder:

En de gameplay demo van afgelopen Gamescom:

Scalebound verschijnt dus ergens in 2017, exclusief voor de Xbox One. Hebben jullie een Xbox One? Laat ons dan weten of jij deze game gaat halen! Wij zijn erg benieuwd naar jullie verwachting van deze game!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek