Scrapper, de Engineer Elite Specialization

gw2hot

It’s Hammer Time! Voor degene die Guild Wars 2 spelen is dit misschien een beetje een laat artikel, maar we gaan het vandaag hebben over de Elite Specialization van de Engineer Class die zoals je het waarschijnlijk al door hebt, een hamer als wapen gaat krijgen. Ooooo ja! En drones, of Gyro’s genoemd.

De Engineer staat al bekend als de ‘handy class’, de man/vrouw met de nieuwste snufjes en bommetjes. Van Toolsets tot Rocket Boots tot Grenades, whatever het is, de Engineer bedenkt het wel! Nu wordt van elke class in de game een uitbreiding gemaakt, eigenlijk een hele nieuwe class in je eigen class. Hoe raar het ook klinkt, je class krijgt nieuwe Utility skills, een nieuwe Heal en Elite skill en een nieuw wapen met 5 Weapon skills. In dit geval krijgt de Engineer een hamer, de skills:

  • Rocket Charge: Met deze skill maak je 3 sprongen naar je enemy, met elke sprong doe je damage.
  • Shock Shield: In feite wordt je hamer een magneet, blokker aanvallen terwijl je damage doet in iedere richting waar je ook met je hamer heen wijst.
  • Thunderclap: een Area of Effect skill die elektriciteit pulsed.

Dit zijn drie van de wapen skills die de engineer krijgt met de Hamer.
Hammah

Ook krijgt de Engineer nieuwe Utility skills, dus skill 7 t/m 9. In dit geval krijgt de Engineer een soort drones erbij, ook wel Gyro’s genoemd. Elke Gyro die de Engineer bij zich draagt heeft een gelimiteerd aantal ‘benzine’ in zijn tank zitten. Zodra de tank leeg is explodeert de Gyro en doet deze damage aan de vijand.
Hier onder vindt je een aantal van de functies die de Gyro’s hebben:
– Purge Gyro: Deploy een purge Gyro die condition van je bondgenoten verwijderd.
– Sneak Gyro: Een Gyro die je bondgenoten onzichtbaarheid geeft.
2fdaathunderclap-590x347
En zo zijn er nog een aantal andere Gyro’s, maar daar zullen jullie met de expansion ‘Heart of Thorns’ zelf achter moeten komen. Als laatste, om jullie nog misschien een beetje meer hype te geven naar de expansion toe, is hier een video met de skills van de nieuwe Engineer Elite Spec: de Scrapper! ChooChoo, all aboard the hype train:

Heb jij Guild Wars 2: Heart of Thorns al ge pre-ordered? Hij verschijnt 23 Oktober, laat ons weten wat jij vind in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek