Screenshots gelekt van Assassin’s Creed Odyssey

Tijdens de E3 zijn er op een server van GamePro.de een aantal screenshots gelekt van Assassin’s Creed Odyssey. Deze game is reeds al door Ubisoft bevestigd en zal verder info en trailer krijgen tijdens de E3. Maar voordat Ubisoft zijn presentatie kon geven, zijn deze screenshots ontdekt.

Maandag om 22.00 is de presentatie van Ubisoft. Dan zal de game Assassin officieel onthuld worden voor het publiek. Zodra we nieuwe informatie en trailer hebben, brengen we jullie uiteraard op de hoogte. Ondertussen kunnen jullie je al even tegoed doen aan deze reeks screenshots.

Assassins-Creed-Odyssey

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek