Assassin’s Creed IV met nieuwe screenies en artwork

Assassin's Creed IV: Black Flag

Piraten. Wie houdt er niet van? Jack Sparrow, Captain Hook en natuurlijk Blackbeard. Pussies als je het mij vraagt, want Jack Sparrow wordt gespeeld door Johnny Depp (en dus al niet angstaanjagend genoeg) en Captain Hook is bang voor klokken. Blackbeard komt dan wel het dichtst in de buurt van een boze meneer, maar daar zijn slechts een handjevol slechte films van gemaakt. Daarbij, wie zegt dat deze wel op de waarheid berusten? Immers weet iedereen zeker dat Johnny Depp de rol van Jack Sparrow aan nam en Hook wel degelijk bang was voor het tikken van een klok. Logisch ook wel, als je het tikken van een klok associeert met een krokodil die eerder je hand van je afnam. Afijn, ze zijn allen lang niet zo tof als Edward Kenway. Dat wordt pas een baas!

De man in kwestie zal de protagonist zijn van het aanstaande Assassin’s Creed IV: Black Flag. De zesde game in de serie (handheld spin-offs daargelaten) zijn we geen Italiaan of Indiaan, maar een heuse piraat. Dat wisten jullie natuurlijk allang, maar wisten jullie ook dat onder andere niemand minder dan Blackbeard je pad kruist? En dat je deze in een gevecht ten onder dient te laten gaan? Zie! Edward Kenway is meer bad-ass dan Blackbeard! Dat heeft overigens geen reet te maken met onderstaande screenshots en artwork.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin’s Creed IV: Black Flag verschijnt vanaf 1 november voor de PlayStationt 3, Xbox 360 en Wii U. Een next-gen en PC versie staat tevens gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar.

 • http://i.imgur.com/i6u1az9.jpg Akkarin

  haha screenshots van assess creed 1 met een andere titel! SO SILLY!
  Is het bij jullie ook zo muf van de warmte? Zelfs met de airco hier aan is mijn spanningsboog korter dan kort…

 • Kroik

  Ik wacht wel op de DLC: Assassins creed: Red Flag, waarin je stealthy je vriendin moet plezieren in de verkeerde tijd van de maand. Een echte assassinpiraat bevaart ook de rode zee.

  General Dripple

  General Dripple Reply:

  Image and video hosting by TinyPic