Dead or Alive 5 Ultimate toont zich op screenshots

Dead or Alive 5 Ultimate

Dead or Alive 5 Ultimate is een verbeterde versie van Dead or Alive 5, en is momenteel in ontwikkeling bij Team NINJA voor PlayStation 3 en Xbox 360. Het spel dient in september van dit jaar te verschijnen, en bevat veel meer content dan zijn voorganger. Vandaag verschijnt die versie op een lading screenshots!

Dead or Alive 5 Ultimate voegt een aantal vechters toe die in de originele versie van het spel ontbraken. Zo zien we bekende Leon weer terug, en worden we verwend met nieuwkomers binnen de serie; Momiji en Rachel uit de Ninja Gaiden-serie van videogames. Ook Jacky Bryant uit Virtua Fighter zal worden toegevoegd aan de cast! Daarnaast zal het spel enkele voorheen downloadbare kostuums direct vanaf de disc aanbieden en worden er ook enkele vechtarena’s en spelmodi toegevoegd. Dit is dus met recht de ultieme versie van Dead or Alive 5 te noemen!

Dead or Alive 5 Ultimate

Dead or Alive 5 Ultimate is momenteel in ontwikkeling bij Team NINJA en zal worden uitgegeven door Tecmo Koei Games. Het spel verschijnt in september van dit jaar voor PlayStation 3 en Xbox 360. Een next-gen versie is vooralsnog niet bevestigd, maar de ontwikkelaar heeft aangegeven hier interesse in te hebben…