Onze Sea of Thieves closed beta ervaring

De beta van Sea of Thieves is morgen voorbij, maar wij hebben hem al intensief gespeeld en waren positief verrast. De closed beta bevatte maar een klein deel van wat de volledige game zal gaan brengen, maar met zijn drietjes hebben wij er het beste van gemaakt. Natuurlijk willen we deze ervaring even met jullie delen in volle glorie.

We hebben een belofte gemaakt en belofte maakt schuld. We zouden gaan beginnen met het maken van YouTube content, en dat hebben we dus ook gedaan! De video is vrij un-edited aangezien we nog een goede manier proberen te vinden om onze video’s zo leuk en grappig mogelijk te maken. Als jullie tips hebben dan zijn deze natuurlijk allemaal welkom! Je kan de video hier boven bekijken.

Maar wat vonden wij nu van de beta? Nou, dat heeft twee kanten. De closed beta had natuurlijk maar een klein deel van de full-game en ook vrij weinig van de mechanics die nog gaan komen. Zo kon je alleen maar voyages doen en natuurlijk het PvP bewonderen. Maar man o man was dit lachen. De game heeft zoveel leuke details, een nu-al grote open wereld vol eilanden en een mooie zee. Je kan dronken worden en over je ‘maties’ heen kotsen, je kan in een kanon kruipen en jezelf vervolgens afschieten naar timboektoe, je kan zoveel grappige dingen doen. Het laten zinken van vijandelijke schepen voelt erg waarderend. Het vinden van chests via voyages is een leuke toevoeging. Je kan verschillende soorten schatkisten vinden met allemaal een andere ‘perk’ en waarde. Zo heb je een chest die je dronken maakt als je hem optilt. Ook heb je een chest die gaat huilen als je hem op je schip legt, waardoor je schipt volloopt met water. Dit zijn allemaal leuke toevoegingen die de gameplay ervaring net dat kleine beetje beter maken!

Afbeeldingsresultaat voor sea of thieves chest of sorrows

Er was zelfs een moment dat wij onze gevonden chests gingen inleveren en we een vijandelijk schip zagen. Er was niemand op het schip, dus ik ging even een kijkje nemen. Op het schip vond ik een Chest of Sorrows en deze stal ik natuurlijk. Direct daarna verkocht ik de chest en kreeg mijn team er veel gold voor. Bij deze wil ik mij verontschuldigen tegenover deze dude. Just kidding. Het komt erop neer dat als je alleen speelt, de game best hard voor je kan zijn. Sea of Thieves voelt dus veel en veel beter aan om samen met vrienden te spelen. Mocht je die niet hebben, dan kan je altijd nog een willekeurige squad joinen!

Wat was jouw Sea of Thieves beta ervaring? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek