Sea of Thieves Closed Beta is deze maand

sea of thieves

Joe Neate, de executive producer van Sea of Thieves, heeft in een blogpost de Closed Beta van de game aangekondigd. Van 25 januari tot en met 29 januari krijgen spelers de mogelijkheid om de game uit te proberen. Je moet hiervoor wel de game gepre-ordered hebben of je moet jezelf voor 1 december 2017 opgegeven hebben voor het Sea of Thieves Insider Programme.

De eerste beelden van Sea of Thieves werden getoond op de E3 persconferentie van 2015. Afgelopen jaar op de E3 lieten ze ons gameplay beelden zien en dit jaar kunnen we de game gaan spelen. De game zal namelijk dit jaar gereleased worden op 20 maart. Maar het wordt deze maand al mogelijk om je in het piratenavontuur te storten. Van 25 tot en met 29 januari is namelijk de Closed Beta van Sea of Thieves. De Closed Beta begint op 24 januari om 13:00 en eindigt op 29 januari om 09:00. Het is jammer genoeg niet voor iedereen mogelijk om aan deze Beta deel te nemen. Je moet namelijk de game gepreordered hebben of je voor 1 december 2017 hebben ingeschreven voor het Sea of Thieves Insider Programme.

De inhoud

De Closed Beta van Sea of Thieves zal niet de gehele game bevatten. De makers willen namelijk nog wat onderdelen als een verassing houden voor als de game daadwerkelijk uitkomt. Toch moet de Beta je wel het volledige gevoel van de game geven. De makers beschrijven de Beta in de blogpost als volgt:

We’ve crafted a bespoke experience for Closed Beta players that offers a true taste of the pirate life and a great chance to get your sea legs ahead of March 20!

De Closed Beta van de game wordt niet beschermd door een NDA. Dit betekent dat spelers de content mogen streamen, video’s mogen maken, etc.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek