E3: Sea of Thieves, State of Decay 2, en meer!

Sea of Thieves

Microsoft ging als een sneltrein door de persconferentie. De ene naar de andere trailer. Daardoor hebben wij een aantal titels niet de aandacht kunnen geven, wat we graag zouden willen. Daarom komen hier even alle aankondigingen die we gemist hebben tijdens de Microsoft Persconferentie.

We hebben een hele hoop gemist tijdens de E3 persconferentie van Microsoft, maar gelukkig hebben we alle gemiste aankondigingen hier beneden even op een rijtje gezet!

Sea of Thieves

Sea of Thieves, de nieuwe game van Rare, bekend van Donkey Kong, en natuurlijk Banjoo Kazooie. Bekijk hier beneden de gloednieuwe gameplay trailer! Ook deze game valt onder het Play Anywhere programma en is bespeelbaar op Windows 10, en Xbox One.

State of Decay 2

Er komt een nieuwe State of Decay aan, ook hiervoor werd een nieuwe trailer de lucht ingeworpen tijdens de persconferentie. Wij hebben hem voor jou hier beneden gezet:

Recore

Recore, de gloednieuwe actie-avontuur game die jou meeneemt naar Far Eden heeft een gloednieuwe gameplay trailer. Bekijk hier het meesterwerk van de makers van Metroid Prime!

Killer Instinct

Killer Instinct krijgt een nieuwe karakter, generaal RAAM staat klaar, bekijk hem in de onderstaande trailer!

Xbox Design Lab

We konden natuurlijk al op honderden sites een eigen custom controller ontwerpen, maar het kan nu ook bij Microsoft zelf, ontwerp je Xbox One controller, en laat hem maken door Microsoft.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek