Sea of Thieves headliner voor Xbox One Game Pass volgende maand

Sea of Thieves Xbox One Game Pass

Het mooie maart ligt alweer om de hoek en hiermee lanceren wij een nieuwe maand aan mooie game releases, game nieuws en de vetste trailers voor jouw favoriete film of serie. Xbox One gebruikers zullen het goed hebben deze maand.

Nou ja, Microsoft gebruikers in het algemeen. Hierin wordt het PC ras niet buitengesloten, no worries guys! Mensen met een Xbox One Game Pass zullen dolblij gaan zijn met acht nieuwe toevoegingen in het mooie maart. Rare’s hoog geanticipeerde Sea of Thieves zal de headliner worden van de acht titels. Deze open-world piraten game maakt eindelijk het grote PC/ Xbox debuut waar iedereen al sinds de alpha op zit te wachten. De beta testen werden beiden flink gespeeld met een aantal miljoen spelers.

Mensen die geabonneerd zijn op deze Game Pass zullen vanaf 20 maart kunnen genieten van Sea of Thieves, dit is dezelfde dag dat de fysieke release verschijnt in de schappen. Dit is niet alleen bijzonder omdat de titel zo geanticipeerd is, maar deze markeert het begin voor Xbox exclusieve titels die vanaf dag één met de Pass te spelen zullen gaan zijn, want vanaf nu geld dat voor alle exclusives. Vanaf 1 maart zullen spelers toegang krijgen tot zeven andere titels waaronder de welbekende titel: Rise of the Tomb Raider. Dit is nog steeds een game die bij velen hoog in de ranglijsten zal staan. Onder deze games staat ook een mooie Sonic klassieker: Sonic CD. Bekijk zo direct het mooie lijstje hier beneden!

Xbox Game Pass March

Wat is de Xbox Game Pass?

Je hebt het begrip nu een aantal keer gelezen, maar wat houd het precies in? Net zoals je dat bij Netflix kan doen, kan jij jezelf ook abonneren op Xbox. De ‘kaart’ bied subscribers 100+ titels om vanaf dat moment te spelen. Denk bijvoorbeeld aan Origin Access (EA) en PS Plus, maar dan een combinatie van de twee. Jezelf abonneren kost een tientje per maand en je kan ten alle tijden een gratis proefperiode van twee weken starten. Nu is het tijd voor de lijst van volgend maand:

March 1

  • Rise of the Tomb Raider
  • Super Lucky’s Tale
  • Resident Evil Revelations 2
  • Oxenfree
  • Sonic CD
  • The Final Station
  • Euro Fishing

March 20

  • Sea of Thieves

Wat vind jij van de titels van maart 2018? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek